детски рокли

детски рокли

Пролетни вълнения в сезонните новости за детски рокли

С удоволствие ще ви предложим последната серия детски рокли на „Точици“ , направена от фини и удобни кройки удобни за ежедневни игри , както и за официални моменти . Пъстротата на елементите ще ви въвлече в невероятен свят от фантазии и да се побъркате по пролетните детски рокли.

Изискани детски рокли

Тържествените мигове и тържествени тържества имат нужда и от блестящо отношение в избирането на външен вид за младите дами и господа . Не се оставяйте на случайността в безцелни обиколки по магазините за тържествата на скъпата си пеперудка с примирявайки се с каквото и да е . Изисканите рокли на „Точици“ постигат прилежен и красив вид , без компромиси в качеството . Невероятно предложение е модела с бели рози . Роклята е с голи рамене, със закопчаване по дължина на от задната страна. Меката памучна материя предоставя комфорт . Бихте могли да откриете други видове в тревисто залено и бордо. Следващата ни прекрасна идея за празнично превъплъщение са дантелените рокли . Горната част е с къс ръкав, а дължината на плата фриволно се спуска под коляното. Като допълнение към роклята може да добавите невероятна дантелена шапка, пасваща на щурото настроение във вашия празничен ден. Друго по-разчупено предложение са типовете детски рокли тип балеринки изработени по два начина в тази серия . Впечатляваща в своето великолепие е кораловата рокля. С изобилие от спускащи се тюлове, със странично закопчаване и спускаща се до глезена, създава от младата дама в същинска барби и превръща празника в разноцветен карнавал . В случай че искате по-изискана визия можете да се спрете на роклята с дълги ръкави и черен тюл . Горната част е от мека жакирана материя, а под множество воали има вътрешна подплата. Имаме чиста официална визия дори и само с жакираната рокля , без да прибавяме допълнителни детайли . Удивително попълнение в колекцията са десените с пола от сатен в виолетово и панделки. Разкроението на талията е ниска и добавя обем , който подсилва момичешкия шик . Тази разновидност бихте могли да потърсите в тонове на жълто и розово.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Как можем да ги намерим ?

Верига-магазини в в територията на цяла България и виртуалния сайт за продажби излагат обширен подбор от продукти за обновяване на визията от 0 до 14-годишна възраст, също и играчки, подсилващи творческото мислене в процеса на веселба . Можем да да попаднем на всичко необходимо – от бельо, спално облекло и анцузи до ексцентрични детски рокли и костюми в съчетание с пасващите си акценти за този сезон . Играчките, като най-верни детски приятели другари на детето , им е отредено средищно място в магазините .

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Ушити с емоция

Подбирайки дрехи за облеклото на рожбата си , родителят създава в него уникалност . Ето защо е необходимо малките дами и господа да бъдат спокойни в постоянните си игри и перипетии, но в същото време и уникални в тяхната уникалност . Новите сезонни концепции са изработени с оглед на модните иновации и забележките на децата и родителите , съобразно днешните потребности на постоянно развиващия се детски свят. Топлият сезон ни кара да се прехласнем по виталност и романтика от нюанси . Превърнете във приказно създание своята малка звездичка с представената колекция от детски рокли на „Точици“ .

Детски рокли до 2-годишна възраст

Още от дълбока древност и до ден днешен роклята си остава образ на женственост и изтънченост . От съвсем невръстна възраст така ни карат да усещаме себе си кокетните модели рокли. Десените за бебета до 2-годишна възраст , са феерия от неповторими цветни тонове с естествени материали , даващи гаранция детското удобство . Забележителни са типа детски рокли с анимационни филмови звезди. Моделът с Елза, абсолютно както любимката от филма , е широкоизвестна сред детската аудитория . Без съмнение, имаме идея и за почитателите на другата звездна фаворитка – Ана. Типа модел на Ана е от памучни материали и с вълнообразни елементи около врата . За неповторима елегантност , е възможно съчетаване с кремаво сако. Подходяща разновидност за сектора до 2 години са неоновите детски рокли с цветни мотиви изрязани ръкави . Фриволно разкроени и с закопчаващи се копчета от предната страна , тези модели са добре вписващи се в постоянните летни забавления .

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

Участвайте в играта на „Точици“

Когато посетите в някои от магазините на фирмата в в цяла България и си купите някоя от новите ни детски рокли, момиченцето ви има правото да играе на специален флипер , поставен в магазина. При спечелване на необходимия брой точки, печелите още любопитни награди . Не забравяйте, че за бранда препоръките от страна на децата са важни . Можете да поставите собствено мнение или това на вашето дете за вече закупена дреха в страницата на фирмата в социалната мрежа.

Загриженост към качеството

Направени единствено в нашата родина , с първокачествени природни материали и наситени нюанси и уникални детайли, детски рокли на марката са пренасящи във приказен свят . Ако възнамерявате да обогатите моделите с допълнителни аксесоари , разгледате разновидностите на шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен унисон с тенденциите в роклите. Разгледайте и новите пролетни серии дрехи и аксесоари за момчета .

разгледайте и другите ни продукти:

Бебешки рокли

Блузи за момичета

Детски клинове

Бебешки клинове

Долнище за бебета

Детски долнища

Детски блузи

Детски дрехи

Бебешки дрехи

Детски якета

Детски раници

Детски дрехи за момичета

Детски анцузи

Бебешки играчки

Детски пижами

Бебешки бодита

Бебешки комплекти

Детски комплекти

Комплекти за изписване за момче

Комплекти за изписване за момиче

Комплекти за изписване

Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли

Пролетни вълнения в сезонните новости за детски рокли
Изискани детски рокли
Как можем да ги намерим ?
Ушити с емоция
Детски рокли до 2-годишна възраст
Участвайте в играта на „Точици“
Загриженост към качеството