Какво трябва да знаем относно различните видове автогуми съобразно вашите потребности

Какво трябва да знаем относно различните видове автогуми съобразно вашите потребности

Автогумите безспорно са между съществено важните детайли за вашия автомобил. Вашите автогуми играят решаваща роля за осъществяването на максимално улеснение и свобода по време на шофирането на превозното средство , и гарантирането на безопасността , спрямо автогумите, както на човека зад волана , така и на останалите околни . За да изпълните тези планове обаче, е нужно да заложите на сигурните автогуми. В тази статия ще разгърнем причинните фактори, които е необходимо да се вземат под внимание при покупката . Като допълнение, ще ви дадем няколко ценни предложения необходими при следходните действия по монтаж , така че всичко да премине по гарантирано най-добрия и безпроблемен начин за вас.

Автогуми – съвети от полза

По естествен ред след намирането на нови автогуми, идва време и за прикачването им към посоченото превозно средство. Пристъпвайки към този момент също има изпитани улесняващи методи , които би било хубаво да практикувате . Осведомете се кои са те в продължението на статията :

обърнете се към специалисти – поставянето на автогуми е процес, който е нужно да се извършва само и единствено от монтьори, работещи в специализирани сервизи. Не правете опити да правите експерименти самоцелно , защото всяка грешно поставена автогума е възможно след това да да бъде последица за много неприятни злополуки на пътя .

задните автогуми в идеално състояние – задните колела принципно не са в пряка връзка с кормилното управление на колата , което прави сцеплението с пътя много по-деликатно . Затова е добре отзад да се монтират най-новите или запазени автогуми със сигурност гарантиращи максимален контрол върху превозното средство и предотвратяването на затормозяващите ситуации в движението .

Разновидности автогуми 1
Разновидности автогуми

Препоръки след извършването на монтажа на автогумите

след монтажа – след монтирането , не преставайте често да преглеждате състоянието на автогумите. Не забравяйте да проследявате доловими променени нива в налягането им, външни промени, усложнения и всевъзможни най-вероятно ненадеждни ситуации. Ако се изправите пред подобни, бързо се погрижете , за да си осигурите безопасното придвижване .

Различните условия изискват различни автогуми – роля и същност

Различните месеци от годината си има личните си характерни черти определящи температурата и метеорологичната обстановка около нас. И характеристиките на автогумите е важно безупречно да съответстват на въпросните метеорологични условия. Именно заради тази перспектива на пазара се произвеждат зимни и летни автогуми. Всеки един вид е направен да съответства на съответното природно действие и обстановка на пътя . Както знаете можете да се сдобиете с и всесезонни автогуми, които до определена степен събират в себе си преимуществата на зимните и летните типове . Нека да погледнем по кое точно се различават един от друг споменатите видове.

Вижте автогуми 2
Вижте автогуми

Високо ниво

– високото качество на автогумите и не само, присъстващи в каталога на сайта ни, е сигурно . Всеки тип гуми се внасят направо от Германия и са създадени според най-актуалните Евро стандарти за сигурност и надеждност при движение .

Зимни предложения автогуми

– те са ви необходими да създадат сигурното превозване на колата в утежнени зимни условия , нерядко включващи фактори като влажни шосета , снегове и заледявания . Знаейки за това следствие разполагат с каучукова смес , имаща нужната гъвкавост при занижени температурни нива и подсигуряваща идеалното взаимодействие с пътната настилка. Зимните автогуми нормално се монтират през октомври или ноември и се подменят напролет , когато е ясно, че мразовитостта и екстремните условия са съвсем приключили .

Летни типове автогуми

– пасват най-добре на атмосферните обстоятелства през топлия пролетно – летен етап у нас . Изделията , от които са създадени те, не водят до износване при силни скорости, или пък повреждане поради прекомерните жеги . Монтирайки на автомобила си летни автогуми, бихте могли да бъдете сигурни , че те ще останат в много добро състояние за значително дълъг времеви отрязък.

Всесезонни автогуми Измислени с цел да се избегне досадната и непоносима за някои собственици на автомобили смяна на автогумите по два пъти годишно . Въпреки че не са способни напълно да компенсират зимните или летните такива, те поемат голяма част от характеристиките на двата варианта и предоставят поддържането на нужните равнища на сигурност при управление на автомобила. От една страна всесезонните автогуми гарантират нормалното придвижване на колата през зимата, а от друга – са издръжливи на познатите летни жеги .

Качествени автогуми 3
Качествени автогуми

Заповядайте да видите нашите варианти за автогуми

Помогнете си с списъка на сайта ни и си поръчайте съответстващите автогуми за вашият автомобил ! Вижте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Огромно разнообразие от автогуми 4
Огромно разнообразие от автогуми
Намерете най-добрите оферти за автогуми 5
Намерете най-добрите оферти за автогуми
Повече за  автогуми 6
Повече за автогуми
Оферти за автогуми 7
Оферти за автогуми
Най-добрите оферти за автогуми 8
Най-добрите оферти за автогуми
Каталог автогуми 9
Каталог автогуми

Автогуми – съвети от полза
Препоръки след извършването на монтажа на автогумите
Различните условия изискват различни автогуми – роля и същност
Високо ниво
Зимни предложения автогуми
Летни типове автогуми
Заповядайте да видите нашите варианти за автогуми