НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО СМЕ НАЯСНО СЪС СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО СМЕ НАЯСНО СЪС СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

Можем ли повечето от нас , да преживеем своя делничен и модерен ден, без смартфони? Изчистен отговор на този въпрос осигурява световната статистика на общият брой потребители на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Броят на клиентите които избират смартфони осезаемо се покачва от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предначертават специалистите. В настоящата година малко повече от 36% от населението на света използват смартфони, на фона на 2011 г., когато този дял е просто 10. И разбира се, съществуват фактори за тяхната популярност.

# ХАРАКТЕРИСТИКИ , ПРОВОКИРАЩИ НАРАСТВАЩИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

контактуване с персонална или делова цел ;

експлоатация на разнообразни видове апликации за виртуално пазаруване или резервации;

помещаване на сантиментални моменти или изживявания ;

слушането на песни, от смартфона, ни донася енергия , заряд и положителни трепети .

НАМЕРЕТЕ ИДЕАЛНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Потърсете вашият смартфон, избирайки големината на екрана. При условие, че за вас е от важност боравенето с телефона с една ръка или пък мислите , че компактният екран е точно по стила ви , по-добре предпочетете такъв с големина между 4,6 и 5 инча. Но ако прекарвате повече време в гледане на сериали, концерти или развлекателни игри, то по-пълноценен ще бъде екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

Огромно разнообразие от смартфони 1
Огромно разнообразие от смартфони

КАКВА РОЛЯ ИГРАЕ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ЧОВЕК

Съществуват две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако имате желание лесно да управлявате телефона си и да получавате най-актуалните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви осигури това.

ПО КАКЪВ НАЧИН ДА РЕШИМ КОЙ Е УДАЧНИЯТ СМАРТФОН?

Огромният избор от смартфони на пазара , реално има вариант да ни обърка , поради тази причина е хубаво след като разчитаме на призната фирма в бранша , както е ООД. Събрали сме съществено важните наставления, които експертите от ООД дават . Главни белези за подбор на новия ви смартфон:

ЗНАЕМ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПРЕДПАЗВАМЕ НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?

Има някои съществени неща, които бихте успели и е добре да предвидите , в случай, че желаете да пазите вашия личен смартфон и той да ви помага по-издържано и за голям интервал от време.

КОЯ Е РЕАЛНАТА ЗНАЧИМОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, днес е един миниатюрен джобен компютър, имащ процесор, памет и красив дисплей, върху който можеш да намериш каквото ти е потребно . Въпреки подробността къде се намираме , имаме шанса разберем, че мнозинството хора всъщност “живеят в“ самртфона си и през цялото време търсят нещо, може би себе си. Самото наименование смартфон е съчетание от английските smart и phone, като първата означава : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което съвсем прецизно отговаря на критериите на самртфона. Сега е момента видим базовите плюсове от смартфона:

Водим разговори с близките ни , би могло да бъде с часове или работно търсим наши колеги ;

Следим пулса на живота , сърфирайки в социалните мрежи, откъдето сме непрестанно в течение на най-нашумелите събития , мнения и споделяния ;

По-често и по-често смартфоните влизат в действие и в офиси на фирми, за резултатна функция;

Ако ни е писнало от делничните задачи , със смартфона си, веднага и леко „отиваме“ в любимата си апликация , за да послушаме приятна музика ; да се гмурнем в алтернативна вселена, гледайки завладяващ филм; да се разтушим с хумористично предаване или поне за малко да се „разлеем“ в редовете на страхотна книга .

Смартфоните са наш другар , ако сме гладни , няма значение дали е 17.00 или 03.00 през нощта .

Ако имаме желание да си направим селфи, притежаваме скъп момент от мястото на събитието ;

Компютрите ни са определено тежки , за разлика от смартфоните, които не просто са леки , но се събират в джоба на дънките ни.

Изключително добри смартфони 2
Изключително добри смартфони

СВЕТЪТ ПРЕЗ МОИТЕ ВИЖДАНИЯ И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните в действителност е една от най-важните характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, играят роля и специфичните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

Типове смартфони 3
Типове смартфони

НАШИТЕ УКАЗАНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

Когато го вземете , открийте калъф, прилягащ добре на вашият смартфон – това ще го пази от удряния или някакво изпускане върху неговия дисплей. Дизайна, също е важен , открийте калъф, съответстващ на точно по вкуса ви и с него се чувствате удобно , когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, абсолютно е потребна част от поддръжката за смартфона – той пази дисплея от драскане и в някои случаи от леки мокрения;

Полагайте грижа, пазете смартфона си от вода. Ако евентуално , попадне по-голяма капка или го облеете, бързо извадете батерията, нека за час да изсъхне и чак след това я вкарайте на нейното място.

Еднократно в месеца е необходимо да се осъществи завършен цикъл на заряд на батерията на смартфона. Това означава, че за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% после да оставите батерията да падне до край, стигайки до 0 и за да се изключи сам. По този начин ще съхраните живота на батерията по-дълго ;

Пазете смартфона си чист – изрядното почистване , ще направи екрана красота за вас и в следствие на което ще има още по-добър вид . За тази работа не употребявайте хартия, а само мека кърпичка, в противен случай , би могло да се получи непредвидено надраскване на екрана;

Прибирайте смартфона си, през цялото време на едно и също място, когато сте навън. Пазарувайки в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек при кратко оставяне , някой може да ви го вземе или открадне. Поради този факт , не забравяйте да използвате FindMyPhone или съответстващата му функция, ако бъде загубен или откраднат.

Голямо разнообразие смартфони 4
Голямо разнообразие смартфони

КАКВО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ЗНАЕМ ЗА ИЗДРЪЖЛИВОСТТА НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не избирайте смартфон, с батерия, издържаща по-малко от 10 часа. В страницата на ООД, може да прегледате статия от смартфони, ефективно изпробвани за дълготраен „живот“. Така ще узнаете , кое устройство ще ви даде подсигуреност и спокойствие – зареждате веднъж , за няколко дни.

Оферти за смартфони 5
Оферти за смартфони

ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НУЖНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Вижте сайта на ООД и изберете смартфона, подходящ за стила ви на живот и необходимости. Практичен, удобен и с страхотен дизайн е вашият смартфон, с който се чувствате себе си . Запознайте се още с разделите в сайта ни запълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Намерете най-добрите оферти за смартфони 6
Намерете най-добрите оферти за смартфони
Изключително добри смартфони 7
Изключително добри смартфони
Изключително добри смартфони 8
Изключително добри смартфони
Повече за  смартфони 9
Повече за смартфони
Разновидности смартфони 10
Разновидности смартфони
Качествени смартфони 11
Качествени смартфони

НАМЕРЕТЕ ИДЕАЛНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
КАКВА РОЛЯ ИГРАЕ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ЧОВЕК
ПО КАКЪВ НАЧИН ДА РЕШИМ КОЙ Е УДАЧНИЯТ СМАРТФОН?
ЗНАЕМ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПРЕДПАЗВАМЕ НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?
КОЯ Е РЕАЛНАТА ЗНАЧИМОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
СВЕТЪТ ПРЕЗ МОИТЕ ВИЖДАНИЯ И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
НАШИТЕ УКАЗАНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ЗНАЕМ ЗА ИЗДРЪЖЛИВОСТТА НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НУЖНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ