Разнообразие от интериорни бои и характерните им свойства

Разнообразие от интериорни бои и характерните им свойства

В избирането на интериорни бои и изграждането на обстойна концепция, преди всичко е препоръчително обстойно да се запознаете с пазара и какви по-точно интериорни бои се продават . Дали да направите стените сияйни с металически ефекти , да бъдат сатенено деликатни , шарени плътни пастели или пък наподобяващи венецианска мазилка, всичко това е свързано с интериорните бои. Планирайте план какви стени желаете . Интериорният стил е съвкупност от изкуството грижа за изобретяване на комфортни условия за живот. По начина, по който хората се променят, стават по-добри и преобразяват така и къщите, в които пребивават имат нужда периодично от нещо свежо , на една вълна с теченията . Началното решение в реновирането на сградите е спирането на нов тон интериорни бои за повърхностите . Без изключения това може да бъде не само най- видоизменящия момент, а и първата стъпка за направата на обновен интериорен дизайн. Трябва е да знаете , че освен находчивите производителни идеи и прецизното изпълнение на плана от голямо значение е и вида на материала . Capbg вече пет години донася българския пазар италиански бои и лакове , с добро име и качество. Материалите им се продават в голям брой вериги строителни магазини в страната , а през изминалите две години търговските им обмени нарастват двойно . Фирмата е способна да ни изложи огромен асортимент за всеки вид зид .

Сатенена елегантност

Примамливо предложение за офиси , заведения и пространства за изкуство са сатенената разновидност на интериорни бои. Високото качество дава воля за проектиране на многобройни ексцентрични строителни планове. Чудесни за вътрешна и екстериорна употреба. С непреклонна издръжливост срещу влиянието на времето , сатенените интериорни бои запазват своя шикозен и лъскав външен вид дълго време. Най-вече препоръчвани за публични места. Специалистите препоръчват да се обърнете към професионалисти .

Ефектни интериорни бои 1
Ефектни интериорни бои

Настроения в интериора

Нашето настроение и характерност ръководят както характера ни в живота, така и тоналността във вида на стаите . Особеностите на различните видове зидове пасват на отговарящите нюанси на бои . В дневната оползотворяваме основно време с най-приближените си . Топлите цветове интериорни бои са изключително подходящи и употребявани . Детската спалня би могла да бъде с провокиращ интереса дизайн . Силните и заинтригуващи цветове привличат светлината , в тази връзка ако сте фен на светлината тези нюанси тонове биха пасвали страхотно във собствената ви стая . Знаете ли, че там където прекарваме нощта, живеем най-дълго време от денонощието. Заради това трябва тоналностите да се сварват в баланс с характеристиките на духа ни . Червените нюанси най-силно се отличават със страст , бодрост и динамика. Рядко използвани са за домашна употреба , харесвани по-скоро за ремонт на нощни клубове . Виолетовото означава мистика , страст и извисеност . Идеално приложими интериорни бои за спални помещения, както и за спортни съоръжения . Синият тон символизира доверие, точност и непорочност. Зеленото се смята за символ на природа , растеж и здраве. Създава усещане за нежност и хармония . Идеална боя за боядисване на всекидневни , работни места , училища. Жълтите тонове значат радост , обнадежденост , философия , положителни вибрации . Съответстващи на всеки с весело излъчване в топлите наситени гами . По-тъмните бежово кафяви бои придават класа и висок стил в осъществяването на интериора.

Вижте нашите интериорни бои 2
Вижте нашите интериорни бои

Измиващи се бои

Чудесна подходяща тенденция , която бихте могли да откриете в Capbg са миещите продукти. Добра покривност и интензивно изсушаване я превръщат в лека за ръчно и машинно боядисване . Постига задушевна обстановка и придава завършек на вида . Материала пасва с всевъзможни зидове и страхотна за композиция с други материали , което би направило ситуацията приятна.

Преди да започнем с поставянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към поставянето на вече избрания от нас вид и цвят боя препоръчваме да направите грундиране. Това създава върху зида напълно гладка основа за действие като попълва грапавите и хлътнали части. Изразходва равна поглъщаемост и по-просто и пестеливо нанасяне на интериорна боя. Грундирането стопира водата да се абсорбира в основата, точно поради този факт е от първостепенна важност за стабилността на стените. От голямо значение е освен изящество , домовете ни да ни създават сигурни условия. Грунда се поставя по цялата стенна плоскост. Оставя се да изсъхне два – три часа. Можем да пристъпим към разнасянето на интериорни бои, когато основата е устойчива на надраскване .

Типове интериорни бои 3
Типове интериорни бои

Нововъведението в боите Енканто

Безспорна мания в интериорните бои в Италия е Енканто. Създадена на основна съставна единица – вода и с видоизменящи се от слънцето цветови тоналности. Употребява се в голям брой пространства , поради кадифения ефект , който създава . Боите Енканто са иновативно решение интериорни бои, точно в момента налагаща се на българския пазар.

Декоративен ефект

Класически продължават да бъдат декоративните интериорни бои. С металически си отблясък комбиниран с фин кварцов пясък се превръща не само във фон, а и в разкрасяващ детайл на вътрешния дизайн на вашия дом. Отличаваща се с висока издръжливост , заради пречупващите си частици. Съединението на боята я прави добра за шлайфане и полиране. Перленият емайл се завършва умело съчетан с обзавеждане в златисто и сребърно.

Изключително добри интериорни бои 4
Изключително добри интериорни бои

Други оферти от Capbg

Не забравяйте да видите стоките на Capbg за екстериорни бои за повърхности , които са способни да изградят цялостната картина за вашия ремонт . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

 интериорни бои 5
интериорни бои
Разновидности интериорни бои 6
Разновидности интериорни бои
Качествени интериорни бои 7
Качествени интериорни бои
Ефектни интериорни бои 8
Ефектни интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 9
Разнообразие от интериорни бои
Разновидности интериорни бои 10
Разновидности интериорни бои
Типове интериорни бои 11
Типове интериорни бои

Сатенена елегантност
Настроения в интериора
Измиващи се бои
Преди да започнем с поставянето на интериорни бои
Нововъведението в боите Енканто
Декоративен ефект
Други оферти от Capbg