seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В SERP

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД отвежда десетки сайтове на първи позиции в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн продажбите им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да изведе и вашия сайт на челни места, значи сте на точното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google съумя да изпревари Apple от първото място в класацията на най-скъпите компании в света. И разбирате ли как? С помощта на Adwords! За 2017 г. 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 са от обявите в AdWords. Това са вашите пари и инвестициите на всички малки и големи компании, които не само дават пари на Google, но и получават клиенти от това.

Какво сме постигнали до момента чрез SEO оптимизация

Google ни съветва да не даваме гаранция за първо място. Затова ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД смеем да потвърдим, че няма уебстраници, по които да сме работили 6 месеца и които да не се класират като първи резултати в Google.

По какъв начин се класираш като първи резултати? След като всички останали застанат след теб! Вашият сайт ще се позиционира пред всички останали когато има добра SEO стратегия, най-много подходящи входящи линкове, най-добра структура, страниците с най-адекватно съдържание, най-добре подбраните ключови изрази и най-редовно ъпдейтваното съдържание. Това не е мистика, а напълно възможна задача, която експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да изпълним и за вашия уебсайт!

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разбира се, имате възможността да опитате да приложите съветите ни и сами като последвате описанията на следващите страници. Ако обаче разполагате с хора, на които можете да възложите SEO оптимизацията, те задължително трябва да бъдат запознати с факторите, да бъдат консултирани и да има кой да ги контролира при имплементирането на целия процес на SEO оптимизация. Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да изпълним SEO оптимизацията за вашата страница! Първите резултати изискват внимателно обучение от поне три месеца и делнична работа от най-малко още 3 месеца след това.

Как разбираме какви са резултатите от SEO оптимизацията?

За да имате информация какво точно се случва в процеса, всяка седмица ще получавате рапорт за корекциите по вашата страница, а всеки календарен месец – отчет за резултатите по ясни правила за SEO оптимизацията: увеличение на посетителите, покачване на местата в Google, брой нови посетители на сайта, време, което потребителят прекарва на сайта, брой изработени и качени на сайта текстове, количество публикувани външни линкове.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Защо имате нужда от SEO оптимизация?

AdWords е най-успешният бизнес познат на човек! Но все пак по-малко от 15% от кликовете в Google са от AdWords резултатите. Другите 85% от потребителите според Zero Limit Web са върху органичните уебсайтове.

Ако мислите: Супер, значи няма да плащаме на Google – това не е така! Щом сайтът ви не се показва при топ три – имате нужда да продължите да разчитате на Adwords! Нещата се случват така, защото 84% от клиентите посещават топ 3 уебсайта в търсачките, а едва 1% – върху сайтовете на страниците след първата. Сега вече знаете къде можете да покриете труп – на втора страница в търсачките! Вашият сайт някъде там ли попада?

Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google

За да съдействаме на/ подкрепим всички тях, ние екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД съчинихме четивото На първо място в Google. Там представяме 252 фактора на мистичния алгоритъм, чрез който Google подрежда страниците.

В някои ситуации уебстраницата ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един уебсайт е водещ резултат в Google, там влизат значително повече посетители, макар и това да не генерира задължително и до по-голям брой продажби. Именно заради това може да стане ясно, че не само вашата страница има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също има нужда от оптимизация – например да подобрите текста на артикулите, сумите, обслужването или целия user experience. За този тип промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви помогне.

Това звучи страхотно, но знаете ли, че само докато четохте нашият текст за SEO оптимизация, в Google са направени над 25 милиона търсения и са индексирани най-малко 21 000 нововъведени уебстраници. Конкурентните сайтове не спят! Не спете и вие!

Експертите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата уебстраница има възможността да се появява на първо място в Google.

Всеки клиент е неповторим и същото се отнася за всяка страница! Именно затова и вашата уебстраница има нужда от конкретна SEO оптимизация и план, изготвена според фирмата ви!

Обадете се на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Свържете се с нас на контакт 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще обсъдим класирането и на вашата страница на челни позиции в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В SERP
Какво сме постигнали до момента чрез SEO оптимизация
SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Как разбираме какви са резултатите от SEO оптимизацията?
Защо имате нужда от SEO оптимизация?
Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google
В някои ситуации уебстраницата ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация