Възстановяване на дерматологичния слой чрез микронидлинг терапия

Възстановяване на дерматологичния слой чрез микронидлинг терапия

Общото стимулиране на здравината на здравината и сияйния вида на кожната тъкан към този момент е налично при отсъствие на хирургична намеса – микронидлинг процедурите ви очакват при нас . микронидлинг процедурата представлява възможно най-малко агресивен метод за премахване на проблемните области от лицевата част, намалявайки видимите деликатни вълни и дълбоки неравности, привеждайки в действие реставриращите явления в кожата и подсилване на изграждане на колагенов белтък .

Каква е по своята същност ООД микронидлинг?

Изумителните последици , които иновативната микронидлинг методология – ООД постига , са гарантирани от многорежимното дело на приспособлението, съчетаващ микронидлинг с радиочестотно излъчване и LED светлина . ООД заличава фините гънки и линии по кожния слой, видимо я омекотява и съживява , свива дупките ,а също така и заличава последиците от себумни пъпки , действащо гнойно възпаление и някои видове пигментирани участъци . Микронидлингът е неинванзивна дерматологична практика, което означава , че при нея няма намесата на скалпела и прилежащите й безпокойства.

Какво е рехабилитационен микронидлинг?

При високооборотната микронидлинг манипулация целебно устройство с фини , позлатени игли извършват много на брой неголеми продупчвания по кожата . Като резултат се зараждат обновителните дейности и се активизира изграждането на колаген . Със съдействието на микроперфорациите кожният ни слой по-лесно усвоява полезните за нея съставки , като неразтворим полимер , полезни вещества и съединения , които възстановяват изначално здравия й външен израз.

Изберете микронидлинг 1
Изберете микронидлинг

По какви причини микронидлинг практиката с ООД е безрискова ?

След края на процедурата се допуска появяването на леко нагнетяване на третираната зона , обаче възпалението се заличава в най-скоро време . Микронидлинг терапията по принцип не подбужда други, освен тези странични ефекти и освен това осъществява очаквано високи резултати в всецялото възвръщане на виталността на кожната повърхност . Важно за защитената микронидлинг процедура е класът на вкарваните в експлоатация технологични приспособления . В дерматологична клиника ООД ние, неговите консултанти залагаме на ООД – притежаващ сертификат професионален апарат за микронидлинг намеса , който съответства на строгите изисквания на Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ . Изпробвана и установено ефикасна , микронидлинг манипулацията ООД не крие опасности за здравето , дори напротив – е сигурен начин за възобновяване на свежия вид на кожния слой .

При несъобразяване с/със напътствията на консултанта по дерматология с края на микронидлинг интервенцията могат да се породят по-продължителни руменеещи области и подутини . В случай че забележите нещо , което става повод за вашите тревоги , мигновено осъществете връзка със своя дерматолог .

Разгледайте повече за   микронидлинг 2
Разгледайте повече за микронидлинг

За какво трябва да сме информирани преди микронидлинг намесата ?

Микронидлинг методологията трябва да се избягва при:

– очакващи дете и жени с активна кърма

– заболели от заболявания на имунната система

– нарушена цялост на вашата кожна обвивка

Какви биват смайващите резултати , които микронидлингът оставя?

– свиване на дупките

– затриване на белезите от акне

– попълване на фини вдлъбнатини и извивки

– свиване на ареала на нежеланото оцветяване

– възвръщане на еластичността и стегнатия вид на кожната покривка

– изравняване на кожния цвят

Как действа ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг се характеризира с прилагането на LED светлини в синьо и червено . Сините лъчи унищожава бацилната среда, причиняваща загнояване при младежки пъпки , докато в това време червеното облъчване подпомага клетъчните части да изграждат колагенова съставка , което подхранва плътността и свежестта на кожната тъкан . Чрез присъщия си нехирургичен подход , микронидлинг намесата не предизвиква дискомфорт .

За кого е подходяща микронидлинг процедурата ?

Радиочестотната микронидлинг терапия с ООД осъществява блестящи следствия при, както пояснихме , всяка кожна разновидност ,а освен това и се доказа като благоприятна при несъвсем, но в голяма степен всички възрастови групи . Прилага се при външни следи от акне , процедиращо себумно образуване , разкрити празнини , слаби сбръчквания , пигментации и състарена кожа . Чрез терапията се подобрява обема на кожната тъкан, релефа се коригира , а външната покривка е съхранена .

Вижте повече за микронидлинг 3
Вижте повече за микронидлинг

Какво да правим, за да избегнем нежелани реакции след микронидлинга?

След края на работещата на високи честоти микронидлинг практика е наложително да се съобразите с/със предписанията на вашия специалист по кожни заболявания , за да осъществите най-силен завършек и освен това да се застраховате срещу нежелани косвени реакции .

При неподходящо третиране на кожата след микронидлинг е допустимо да се забележат странични реакции . За да ги предотвратите , ние, консултантите на ООД съветваме да следвате тези указания :

– Да се забрави за офанзивни хигиенизиращи гелове

– Да се пропуска появата и престоя под жарко слънце

– 24 часа след манипулацията да не се нанася декоративна козметика , освен при положение че вашият специалист по дерматология не ви е казал различни

– Вечерта след манипулацията е наложително да се употребява единствено серумна течност

– Да се избягва физическото натоварване в деня, определен за практиката

– Да не се подлага на разтривки, процедури с пара и гореща вода до седмица след микронидлинг терапията

– Вероятно е в зоната да се появят възпаления във вид на пъпки , които ще се заличат от 5 до 7 дни след микронидлинг терапията

– При наличието на условие , което Ви създава безпокойство в рамките на 2-3 дни след практиката и считате , че е следствие от нея , ако обичате, потърсете нашата помощ

Оферти за микронидлинг 4
Оферти за микронидлинг

Възползвайте се от микронидлинга! На момента !

Насрочете разговор с лекар-дерматолог от ООД и разискайте с него онези теми , които ви вълнуват . В някои случаи вербалният контакт със специалист е решаващ при извършването на решение за правилния път . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Вижте повече за микронидлинг 5
Вижте повече за микронидлинг
Изберете нашите предложения за микронидлинг 6
Изберете нашите предложения за микронидлинг
Вземете микронидлинг 7
Вземете микронидлинг
Информация за микронидлинг 8
Информация за микронидлинг
Вземете микронидлинг 9
Вземете микронидлинг
Качествен микронидлинг 10
Качествен микронидлинг

Каква е по своята същност ООД микронидлинг?
Какво е рехабилитационен микронидлинг?
По какви причини микронидлинг практиката с ООД е безрискова ?
За какво трябва да сме информирани преди микронидлинг намесата ?
Какви биват смайващите резултати , които микронидлингът оставя?
Как действа ООД микронидлинг?
За кого е подходяща микронидлинг процедурата ?
Какво да правим, за да избегнем нежелани реакции след микронидлинга?
Възползвайте се от микронидлинга! На момента !