Забележителни факти , които ще ви впечатлят за летните гуми

Забележителни факти , които ще ви впечатлят за летните гуми

Първостепенната роля на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-съществените съставляващи части на превозното средство и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи в пътната лента – летните гуми се радват на неизмеримо разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните особености . Наблюденията обозначават , че все повече купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят актуален сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от линията на производителя Maxxis

Maxxis е една от най-известните и резултатни фирми в международен аспект . Още от създаването си през 1967 година, марката се развива непрекъснато съобразно най-актуалните технологии и моди на пазара, за да подсигури удобството и сигурността на шофьорите. Разнообразните модели  летни гуми на Maxxis включват особени свойства и преимущества . Някои от летните гуми са със специфична структура , която ги прави особено дълготрайни , и имат относително дълготраен живот, дори и при неправилно износване . При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите улеи и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с комфортен каркас, които отпимизират контрола и стабилитета на пресечен терен.

Намерете летни гуми 1
Намерете летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вашата кола

Летните гуми Cross 1 Plus състоят се по-солидна смес на предпазителя и вече обговорената технология за допълнително охладняване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за значителна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани пътни платна.

Летни гуми SYRON – добавъчни привилегии

Изключено е да не обърнем внимание и на наличието на още редица привилегии на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири обемни водни улуци , които дават гаранция за спокойствието Ви при вече упоменатия аквапланинг; коси , кръгови раменни повърхности, които се влияят незабележимо от пътната настилка и с които се прецизира возенето и се намалява заплахата от някакво сериозно обезобразяване; иновативната сликова смес, която отпимизира возенето на влажна и суха настилка; ефикасен дизайн, с помощта на който се реализира еднакво разположение на напора при завой и права, което все пак от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-отмерено . Летните гуми на компанията SYRON съдържат други оригинални и значими характерни особености. Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-хубаво сцепление в изненадващи обстоятелства; системата, която понижава деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обичайно претоварване и рязко спиране – това са все неща, които ведно с изведените до този момент такива, правят търговеца на съответните летни гуми изключително съревнователен и първокачествен , което от своя страна е предпоставката да се конкурира резултатно с най-влиятелните фирми в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава уважение и факта, че при изработката на летните гуми на SYRON се употребяват много по-фини материали, което свежда теглото на летните гуми до минимални стойности . Това дава шанс за по-масивен пробег и по-ограничен разход на гориво.

Информация за летни гуми 2
Информация за летни гуми

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те са съставени от големи улеи за отстраняване на водата и улеи по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този вид летни гуми притежава допълнително голям скоростен индекс и развита твърдост на вътрешната структура, като обезпечава запас от защитеност при екстремни обстоятелства.

Експертите от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме наоколо , за да ви поднесем безброй елитни алтернативи , и то на достъпни цени, също така и свободата по най-бързия и достъпен начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от оторизираните ни сервизи, налични на територията на цялата страна .

Невероятни летни гуми 3
Невероятни летни гуми

Летни гуми Syron – водещи преимущества

Централно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че всъщност с тях подчертано се понижава евентуалността за появата на аквапланинг или казано по-опростено , т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , тъй като летните гуми на SYRON са с много ограничени степени на звук, лукс при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на улицата е най-основното нещо , от което има потребност един водач . При това, SYRON са от онези фирми, които налагат в собствените си модели модерната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една особена защита против нейното загряване . Ефектът от това е, че летните гуми механически стават използваеми за още по-мащабен пробег и значителна твърдост даже и при каране с огромна скорост.

Летни гуми SYRON – предложения

Видовете за леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON съдържа три отделни разновидността летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Най-предпочитаните летни гуми 4
Най-предпочитаните летни гуми

Летни гуми от създателя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират чувствително по-доброкачествено износване на предпазителя и по-скъсен спирачен път на сухи и навлажнени улици , помагайки на шофьорите да владеят ситуацията и да се радват на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхнина и сцеплението при спиране, съкращавайки спирачния път. Допълнително , актуалната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават оптимизирано сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Типа съдържа 41 типа от 17 до 20 инча.

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за България и ви предлагаме редица отбрани и достъпни възможности! Имайте Доверие на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми вижте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Вижте нашите летни гуми 5
Вижте нашите летни гуми
Видове летни гуми 6
Видове летни гуми
Нашият каталог с  летни гуми 7
Нашият каталог с летни гуми
Голямо разнообразие летни гуми 8
Голямо разнообразие летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 9
Вижте каталога ни с летни гуми

Първостепенната роля на летните гуми
Летни гуми от линията на производителя Maxxis
Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вашата кола
Летни гуми SYRON – добавъчни привилегии
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – Race 1 Plus
Експертите от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас
Летни гуми Syron – водещи преимущества
Летни гуми SYRON – предложения
Летни гуми от създателя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Като край на нашия материал