Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – полезна информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – полезна информация за дрехите Jack and Jones

Виждали ли сте страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която предлага дрехи jack and jones принципно? Макар в България тя да не е в редиците на най-разпознаваемите, си заслужава да да разбереш повече за артикулите й и да откриеш най-удачните сред тях, които отговарят на същността ти и светоглед!

Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в страните от Европа , но и навсякъде по света

Както успя да узнаеш и в предишния ни материал, насочен към марката, дрехите Jack and Jones успяват да спечелят влияние не само в страните от Европа , но и навсякъде по света. Марката има сътруднически отношения с различни компании , които са свързани от еднакви замисли и споделящи съпоставими ценности. Дрехите Jack and Jones са предназначени към младите и работещи хора, като теб, които следят модните трендове и се стремят стилът им да наподобява именно на тях. Моделите съчетават класическата визия с властващите към настоящия момент трендове , за да бъдеш на тяхна страна завинаги, като последовател и поддръжник .

Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки ден от годината

Дрехите Jack and Jones са подходящи за пролетта, лятото, есента и зимата – изработват се оригинални модели от модерни и разнообразни материи блузки с къс ръкав и ризи, в разнообразни гами или с допълнени орнамента, популярни в конкретния етап на лансиране на пазара на линията дрехи. Точно за тази конкретна колекция дрехи Jack and Jones, фирмата упражнява дейност в тясно съдружие с малък на брой обичащи това, което правят снабдители, които осигуряват максимално високо качество на финалния продукт . Благодарение на общото им сътрудничество , дрехите Jack and Jones се превръщат в задължителна част от облеклото на всеки човек , подходящи за всеки един случай. Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже с модерен начин на живот и стилен външен вид – такива , които се придържат към изчистената линия , но в по-модерна и актуална разновидност .

Вижте нашите дрехи Jack And Jones 1
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на най-първите дънкови облекла на марката , се фокусират върху майсторската изработка и висококачествения продукт . Те са вдъхновени от оригиналния винтидж стил, произвеждат отново избелените продукти, сякаш минали през много пранета , кръпки, които са зашити върху основните парчета, от които е създадено облеклото , което прилича на кръпки. И със своето име , колекцията дрехи Jack and Jones се свързва с един особен период във времето, а в изпълнението си се стреми да хване неподправената душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази колекция предлагат първокласна изработка, прибавени специфични и уникални , сами по себе си, орнаменти, за да пресъздадат най-добрата винтидж визия с вплетени в нея тренди детайла. Почитайки традициите в областта , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават моделите, които ще подхождат на силните мъже, предпочитащи поддръжници на традиционното за това време .

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 2
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

В началото дрехите Jack and Jones са създавали най-вече дънки

В началото след създаването на компанията , дрехите Jack and Jones са предимно дънки, тъй като денимът вече е неизменно утвърден на световните ниши и се произвежда в най-разнообразни вариации. И досега, дънките се произвеждат в различни цветови палитри и нюанси , с бели участъци, в по-малка или по-голяма степен накъсани , по-прилепнали за тялото , от вида „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните видове „regular fit“ и още много други . Това е и подходът, с който брандът получава шанса да се утвърди на чуждестранния пазар и да се нареди до другите разцъфтяващи производители на дънково облекло. В последно време, компанията налага на пазара линията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която предопределя основната насока на дънковите облекла и има за цел да ги направи по-достъпни за всеки човек . Основното , на което държи , е преди всичко първокласното качество, грабващият модел и майсторството на изработка.

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 3
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Tech

Линията дрехи Jack and Jones Tech се стреми да представи максимален комфорт за всекидневието , без, разбира се, да не обръща внимание на първокласното качество на материалите , които се прилагат за тяхната направа . Именно сред тези дрехи Jack and Jones спадат спортните модели на марката , които навярно ще предизвикат интереса ти ! Провокирани от натоварения лайфстайл, който създава хармония между спорта, модата и удобното облекло , дрехите Jack and Jones Tech са удачни за различните условия на климата през отделните сезони . Те ще се понравят на мъжете , които държат на качеството и комфорта, харесват да спортуват , но не са склонни да не обърнат внимание стилната визия . Всички дрехи Jack and Jones от тази линия подхождат на дейности навън и в парка, а прибавените детайли са новаторски и имат за цел да ти помогнат в най-голяма степен , когато се намираш в точно такава среда .

Намерете дрехи Jack And Jones 4
Намерете дрехи Jack And Jones

Погледни и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще откриеш в продуктовия ни каталог , са сред най-продаваните на марката , така че доказано са си отвоювали световно одобрение . В тяхното число са изчистените блузи с къс ръкав от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с фин плат от пухкав памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , подходящ за спортни дейности , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-хладното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и с висока степен на еластичност , но не дразнят тялото. Към линията дрехи Jack and Jones Core са и шубите на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двата бранда са устойчиви към вода и предпазват от вятъра, подхождат на абсолютно всеки стил и са с много джобове, които са създадени , за да събират всичко необходимо .

Качествени дрехи Jack And Jones 5
Качествени дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те телепортират в градската улична култура . Характерни за дрехите Jack and Jones Core са голямото количество графики , които приличат на улични рисунки, които се използват при направата им, и иновативните детайли . Тъканите са с високо качество , а главните цветове – класически, за да може орнаментите да се откроят по-отчетливо . Колекцията дрехи Jack and Jones Core комбинира обикновената и всекидневната визия чрез продукти , като „anti-fit“ дънки, тениски с изобразени картинки, характеризиращи културата на улицата, блузи с качулка и цип, обувки и леки плетива . Новаторският облик на дрехите Jack and Jones се постига благодарение на изрязани шевове и много други технически елемента , неголяма гама от цветове, естествени нюанси, комбинирани със смели , отличаващи се цветове, които грабват интереса и неминуемо привличат вниманието . Серията дрехи Jack and Jones Core отговаря на търсенията на младежите от мъжки пол, които се интересуват от актуалните тенденции в модата . Градският лайфстайл и активният начин на живот ясно се вижда, съдейки по стила им на обличане.

Открадни нещо за начина си на обличане

Успяхме ли да провокираме вниманието ти? Искрено се надяваме да бъде по този начин! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към използваните платове и изработените елемента , за да съчетаят всичките визии и уникалната индивидуалност, която да ти понрави и да можеш да избираш сред многото оферти. Компанията истински си струва да бъде оценена и в страната по начина , по който се е утвърдила и в останалите страни .

Вижте още всички наши модели и серии дрехи:

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Най-добрите дрехи Jack And Jones 6
Най-добрите дрехи Jack And Jones
Вижте нашите дрехи Jack And Jones 7
Вижте нашите дрехи Jack And Jones
Намерете дрехи Jack And Jones 8
Намерете дрехи Jack And Jones
Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 9
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в страните от Европа , но и навсякъде по света
Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки ден от годината
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
В началото дрехите Jack and Jones са създавали най-вече дънки
Серията дрехи Jack and Jones Tech
Погледни и ти!
Колекцията дрехи Jack and Jones Core
Открадни нещо за начина си на обличане

Вашият коментар