Мезотерапията – полезна техника за цялото тяло

  • от

Мезотерапията – полезна техника за цялото тяло

Стандартно сесиите по мезотерапия биват две разновидности – за главата и за от раменете до краката. Е, мезотерапията за лицето е насочена към подобряване и ободряване на кожата на вашето лице, давайки ѝ по-добър и красив външен образ. Но, мезотерапията за тяло притежава и други положителни функции, да речем активиране горенето на мастните натрупвания. Най-добре по-натам да видим всички важни сведения, които да знаете за различните типове мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – въпросната мезотерапия е предназначен за лицето ви, шията и деколтето. Най-важното е да достави на въпросните зони необходимите вещества . Доколо е наложителна мезотерапията за вашия образ? Трябва да сте наясно, че с годините по кожата излизат различни белези на старост. Въпросните биха били да кажем увисване на кожата, намаляване на нейната свежест, подмяна на тена и, разбира се, възникване на бръчки. Мезотерапията ще ви улесни да избегнете подобни ужасни ефекти и да спасите здравословния и естетичен външен вид на лицето ви. Последиците от използването на мезотерапията за лицето ви спомагат за дълготрайно подмладяване и цялостно освежаване на кожата, лишаване от фини бръчки, едновременно с премахване на неприятните торбички и тъмни петна около очите. Съвсем малко чудо, помагащо на всяко лице да има излъчване донякъде като свежо.

2. Мезотерапия за тяло – както споменахме, мезотерапията за вашите тела е различна от първия вид по своя смисъл и действия. Процедурата действа по-скоро към намаляване на „паласките“ и оформяне на въпросната част от човешкото тяло в мечтаните мерки. Този процес действа като се съсредоточава върху алфа – и бета – рецепторите на мастните клетки. Нека да ви изясним супер лесно как точно работят същите рецептори. Истина е, че същите рецептори имат функции като начало и край за мазнините. Принципно през алфа – рецепторите тези клетки си осигуряват мазнини за складиране, докато бета – рецепторите изкарват мазнините когато имаме необходимост от още количество енергийни запаси . Тогава действа мезотерапията като процедура. Инжектираните чрез мезотерапията нужни вещества задейства работата на бета – рецепторите за постигане на заличаване на мазнините и също така ограничават обратния прием на мазнини в човешкия организъм чрез алфа – рецепторите. Това е начинът се придобиват немалко приятни за човешкото тяло резултати. В съответствие със зоната на приложение на мезотерапията, въпросните метани последици могат да съдържат намаляване и моделиране на корема, горната част на краката, седалищната област или областта на ръцете. Освен това, чрез мезотерапията ще се достигне до заглаждане на целулита и скъсяване на размерите на тялото ни. Е, ако се нуждаете от готино и здраво тяло, мезотерапията ще ви свърши работа за постигане на поставените цели.

Действително ли процедурите по мезотерапия са безболезнени?

Да, сеансите по мезотерапия са напълно безболезнени на вас. За да се уверите , се замислете задълбочено какво фактически е мезотерапията. Нищо и никаква инжекция, посредством която в вашия организъм се инжектират ефикасни и захранващи вещества за решаване на най-разпространените проблеми, касаещи кожата – от захабяване и провисване, до акне, различни пигментации и поява на цветни петна. Ето, в действителност притесненията са излишни. Практиката по мезотерапия въобще не е свързана с възникването на силна болезненост или нежелани усещания. Единственото, което може да усетите, представлява краткотрайно боцкане или парене на третираното място.

Предимства на мезотерапия 1
Предимства на мезотерапия

Мезотерапия – основни признаци и приспособления

Мезотерапията разполага с множество полезни умения и приложимости както за кожата на лицето, но и за различните области от телата ни. Като се тръгне от пълното подмладяване на кожата и отърваване от фините кожни линии, и приключвайки с справянето с целулита и намаляването на областите с най-много мазнини. В следващите редове ще видим подробно всички важни приложения на мезотерапията, изваждайки най-отпред особеностите ѝ, приложения и предимства за кожата ни. Ами , време е да започнем:

– мезотерапия: процудера за подмладяване – способността на мезотерапията да връща състоянието на кожата ни с няколко години до голяма степен се свързва с хиалуроновата киселина. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Хиалуроновата киселина е изцяло природна част, синтезираща се от телата ни. Нейните големи качества са да поддържа кожата добре хидратирана, да повишава еластичните ѝ умения и да възспира логичния процес на овехтяването. С трупането на годините на хората обаче процесът на синтез на киселината с хиалурон намалява значително и това налага често да бъдат добавяни още и още количества от нея с помощта на най-различни процедури. Такава дейност всъщност представлява мезотерапията. При мезотерапията хиалуроновата киселинна субстанция се поставя в кожния участък, който е с проблем, съчетано с другите ценни и подхранващи материали. И постиженията са повече от положителни. Благодарение на мезотерапията се гарантира тоталното подмладяване и енергизиране на кожата, подновяване на еластичните ѝ качества и съживяване на добрия ѝ външен изглед. Така че ако се борите с остаряла, груба и увредена кожа по лицето, мезотерапията безспорно е отлична и перфектна опция за вас.

– мезотерапия: кожа с проблеми с акнето – когато мислим за кожата на лицето, акнето също е много често възникващ зор в наши дни. Всъщност първопричина за това не са единствено безконечно появяващите се по кожата гнойни пъпки, но и труднозаличимите дири, които те оставят след себе си. При положение че мечтаете светкавично и трайно да махнете въпросните знаци, то разпалено ви препоръчваме да се спрете на процеса на мезотерапията. Мезотерапията представлява техники, създадени специално за изравняване на грапавините и изтриване на дирите, дело на акнето. Уви, описаното по никакъв начин не е единственото полезно свойство на мезотерапията от тази гледна точка. Освен отърваване от неисканите белези, мезотерапията осъществява и изравняване на повърхностния слой и подобряване тена на кожата. В допълнение, мезотерапията може да се използва като качествена защита срещу повторна реакция на акнеична кожа.

– мезотерапия: третиране на целулит – мезотерапията работи отлично и при намаляването и премахването на целулит. В този аспект мезотерапията дава много засилени и ефективни резултати оприличени на непрекъснато употребяваните кремове против целулит без значение от коя марка и от кой вид са. Къде е началото на главното превъзходство на мезотерапията, когато става въпрос за съревнование с целулит? Отговорът на този въпрос всъщност е баяпрост. За да се отървем от целулита е нужно нужните активни вещества да се настанят навътре в дермата на човешката кожа. Това гарантирано не може да се случи посредством най-различните антицелулитни козметики, ограничаващи ефекта си единствено до най-горната повърхност, или по-точно епидермиса. Съвсем друго нещо е случващото се с мезотерапията. Всички благотворни вещества, положени по време на действието на мезотерапията, стигат колкото е необходимо в дълбочина в кожата, давайки максимално ефикасен резултат що се отнася до отърваване от целулита. Изборът на мезотерапията за заличаване на целулит категорично ще ви даде превъзходни и продължителни ефекти от тази гледна точка.

– мезотерапия: прекалено много мазнини в по-проблематични области – гореспоменатите области с проблеми при нежната част от човечеството са почти винаги свързани с мястото на корема, бедрата и дупето. Те развалят женските тела и някой път е страшно трудно да се премахнат въпреки наличието на специални диети и изтощителни тренировки в залата. Ако случаят при вас е подобен, то специално ви напътстваме да се насочите към мезотерапията като начин за редуциране на пречещите мазнини и снижаване на теглото ви. Как функционира специалната мезотерапия, водеща до топене на мазнините? При специалната мезотерапия в проблемната зона се вкарва комбинация от необходими вещества, умеещи да редуцират мазнините. Мезотерапията носи добри и трайни реакции в тази посока. Тя не само ще махне мазнините и оптимизира формата и състоянието на телата ни, но и ще съдейства за задействане метаболизма и обновяване тена в зоната. А и мезотерапията е приложима резултатно и в комбинация с всякакви различни решения за редуциране на теглото като практикуване на спорт, професионално хранене и т.н. Събирането на мезотерапия и подобни активности неминуемо води до още по-голяма резултатност що се отнася до крайните резултати за вас.

– мезотерапия: лечение на стрии – стриите минават за осезаемо сериозен пролем, който в никакъв случай не се появява единствено с дните по време на износването на бебето и раждането. Реално стрии се появяват и /, разбира се, при жени, уви, и при мъже , представители на всякакви възрастови сегменти. Какво всъщност са стриите? Това са белези, появили се заради много дребни разриви на кожата, които е възможно да имат по-скоро бял, виолетово-лилав или светлорозов цвят. Пространствата от тялото, около които редовно могат да се видят, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Както вече казахме, източниците за формиране на стриите понякога не са плод на бременеене или процеса на раждане. Тези белези възникват и при неочаквано бърза и голяма загуба на тегло, както и съществуване на някакво хормонално нарушение. Безспорен шанс за спасение от стриите е доверяването на мезотерапия. Наскоро практиките по мезотерапия бяха подобрени солидно в тази посока. Вече мезотерапията е доста по-ефикасна и ценна за намаляване и изличаване на стриите, подобряване излъчването на кожата и засилване на нейната естествена защита. Мезотерапията не само ще ви е от помощ да забравите за стриите, но и ще ви обещае, че кожните ви проблеми няма да се завърнат в близък период от време.

– мезотерапия: оплешивяване при жени – мезотерапията работи и за резултатно и ефективно решаване на грижи с загуба на коса. Тя е перфектна за използване, без да се гледа дали сте с нормална, по-скоро суха или пък по-мазна коса. Как функционира всъшност мезотерапията на косата? При тази практика в кожата на скалпа се помества микс от важни вещества и витамини, имащи свойството да засилват поникването на косата и да уравновесят градежа ѝ. Многобройни са безспорните следствия вследствие правенето на практика по мезотерапия на косата. В началото, заради мезотерапията е видимо цялостно регенериране на косата що се отнася до здравословното ѝ излъчване, обемност и красота. Освен всичко мезотерапията сполучливо задейства порастването на косата и също така е ефективна защита срещу посивяването на косата.

– мезотерапия: несгоди с пигментации – появите на петна се явяват още един момент на дискомфорт , когато става въпрос за лицевата кожа. Тези пигментации прибавят към лицето изкуствен и неприятен външен вид. При положение че не се стартират най-различни качествени постъпки за справянето с тях, възможно е да упорстват задълго , но и да заемат още пространство. Мезотерапията представлява сред най-добрите и ефикасни решения за отърваване от петната по лицето. При мезотерапията за оцветявания се употребява комбинация от витамини и други полезни работи, които имат три главни мисии – изсветляване на лицата ни, справяне с пигментациите и противо-окислителна защита. Избирането на процедура по мезотерапия дава възможност осезаемо да се редуцират неисканите петна по лицето, а също така да се забрани изникването на нови такива. Плюс това, благодарение на мезотерапията се докарва по-бляскав и лъчист тен, имащ задоволително отражение по отношение на цялостния външен вид и внушение на лицето.

– мезотерапия: състояние на купероза – преди да се запознаем механиката на мезотерапията в такива казуси, ще разясним какво точно означава купероза. Тя е изменяне на кръвоносните съдове, заради което върху кожата на лицето се забелязват много румени кръгове. Стандартно тези петна са придружени от парене, нужда от чесане и още некомфортни преживявания. Как мезотерапията може да е от полза при поява на сходен проблем? За начало, по-добре да сте наясно, че няма начин чрез мезотерапията да се спре напълно това болестно състояние. Това е причината да е необходимо прилагането на специални лазерни практики, за които трябва да разговаряте със своя личен лекар. Мезотерапията безспорно ще ви подпомогне силно да оправите състоянието на кожата на вашето лице и да редуцирате на макс ефектите върху цялостното излъчване, причинени от куперозата. Посредством мезотерапията кожата изсветлява, а белезите на куперозата в засегнатите области от лицето се превръщат в по-слабо забележими. Има и още. Доверяването на практиката по мезотерапия обещава и ефект на защита, спасявайки вашето лице от формирането на нови съвкупности от гадните румени петна.

– мезотерапия: състояние на розацея – розацеята представлява различно ясно заболяване, което най-често се появява при по-възрастни пациентки. Какво реално е розацеята? Факт е, че розацеята е продължително заразяване на кожата на лицата ни. При розацеята се забелязва пълно зачервяване на кожата, гарнирано с поява на уголемени кръвоносни съдове по лицето, придружени с алени пъпки. Източниците за формирането на розацеята биха могли да са какви ли не – от неприятности със стомаха до по-голяма или по-оскъдна активност на жлъчния мехур и т.н. Ако става дума за това още веднъж ефективното действие на мезотерапията не е обвързано толкова с пълно заличаване на болестта, а по-конкретно с предотвратяване на последиците от заболяването за цялостния ни изглед. Извършването на действие по мезотерапия е в помощ за махане на пъпки и червени кръговепо лицето, в допълнение с добиване на неговия бодър и красив външен вид.

– мезотерапия: болезненост и възпалителни процеси – както стана ясно в абзаца „Откъде идва мезотерапията“, като активност мезотерапията в първия момент се е прилагала за заличаване на всевъзможни болезнености и наранявания. Чак по-късно признават приложенията ѝ в естетическата медицина, днес изключително популярни. Заедно с това обаче мезотерапията и днес се прилага активно за лечение на различни болки и възпалителни процеси. По този начин терапията всъщност е една от най-ефективните и ценни процедури в медицинската сфера . Мезотерапията свършва перфектна работа при силна болка навсякъде в тялото, хронични болки, а също и т.нар. непрекъснати болки, които с години мъчат човек. Като допълнение, мезотерапията е считана за изключително потребна и по отношение незабавното и ефикасното подобряване от проблеми след спортуване, но за тази нейна сила ще ви обясним в текста.

– мезотерапия: лекуване на спортни травми и проблеми – постепенно мезотерапията стана все по-редовно оползотворявана и харесвана активност, когато става дума за най-различни удари по време на спорт и заболявания. Основната база това да е така е логична. Ако сравним с аналогични практики, които откриваме на търговския пазар, мезотерапията прави заздравяването все по-скоростно и ефективно/ качествено. Техниката е чудесна за слагане при повечето от най-редовно срещаните при спортуване проблеми, като например проблеми на връзките и ставите, областта на хрущялите, различни сухожилия или различните мускули. При практиките по мезотерапия, подходящи за лекуване на спортни наранявания, се оползотворява комбиниране от професионално взети полезни вещества. Редовно именно тези важни вещества са снабдени с противовъзпалителни лекарства, субстанции за възстановяване на тъканта, фитопрепарати, витамини и други. Опция е мезотерапията да се комбинира с разни програми по физиотерапия, за да се усили най-качествено благотворното дейстиве за тялото ни.

– мезотерапия: заболявания на костите и ставите – допълнително приложение на мезотерапията, свързващо се със средата на консервативното лечение. Мезотерапията е незаместимо средство съсредоточено към облекчаването на болезнени състояния, дело на заболявания на костите и ставите. За примери за съответните болестни състояния ще дадем ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Най-голямо ценно поведение мезотерапията носи на пациентите, боледуващи от остеопороза. При осъществяването на мезотерапията във въпросната посока в човешкото тяло се слага комплекс от важни субстанции като витамин Д, калций и др. Тези субстанции са дарени със способността да обновяват костния градеж и да служат като силно обезболяващо средство за всеки пациент. Мезотерапията сериозно ще смали дразнещите осезания, причинени от остеопорозата, и ще се задейства за противодействие на болестта.

Плюсове на мезотерапия 2
Плюсове на мезотерапия

Най-важните въпроси относно мезотерапията

Финално ще приключим и с няколко основни въпроса за мезотерапията, които най-редовно се задават от всички клиенти. Чуденията са свързани със същността на процедурата по мезотерапия, алергичните реакции и противопоказанията за нейното слагане , заедно със същините на ползваните в нея полезни вещества. Разберете в веднага пълната информация, която ви е необходима за мезотерапията.

Полезни съвети за мезотерапия 3
Полезни съвети за мезотерапия

Какви са рисковете за прилагане на мезотерапия?

Както при повечето манипулации, за мезотерапията също така съществуват няколко противопоказания. Касаят се фактически за специфични ситуации: износващи бебе и кърмачки, болни от болести от онкологичен характер и усещащи системно сърцебиене или припадане. При този тип хора не е ок залагането на мезотерапията като вариант. Също са известни и други варианти, за които без отлагане трябва да говорите с вашия специалист. Такива са алергични проблеми или пък лечебен процес със вещества със съдоразширяващи свойства. При положение че сте в такива положения, доверете ги на вашия лекар, за да успеете да проверите съвместно шансовете и рискованостите при предполагаемо избиране на практика по мезотерапия.

Съвети за мезотерапия 4
Съвети за мезотерапия

Каква е историята на мезотерапията

Преди да разгледаме цялата информация за всички приложения и качества на мезотерапията, ще ви сближим кратичко с началната точка на нейното зараждане и разпространение. Като дейност мезотерапията е открита и употребена за първи път през 1952 година от Мишел Пистор, популярен в същия период медик от Франция. Вярно е, че намирането на мезотерапията се осъществява по съвсем случаен начин. В кабинета на Пистор се появява болен човек с астматична криза , искащ спешни лекарски действия. Тогава обаче лекарят не притежава подходящите инструменти. Ето защо лекарят преценява, че е нужно да импровизира, за да помогне на човека. Медикът открива потрошена спринцовка с игла от 4 мм и вкарва в тялото лекарството. Смутът му е огромен, щом човекът не само се стабилизира, а на всичкото отгоре и пристъпът му напълно изчезва. Тогава лекарят разказва за откритието си на Карно, който е негов колега. Двамата заедно правят редица проучвания, с чиято помощ се появява нов вид 4-милиметрови терапевтични игли , които се въвеждат при всяка мезотерапия.

Нужно е да минат над три десетилетия, преди мезотерапията категорично да получи признание за дейност на медицината. Признанието е направено през 1987 година от Френската Медицинска Академия. Първоначално мезотерапията се използва най-често за лекуване на болки от спорт или състояния на ревматизъм. С времето процедурата става необходима и в естетичната медицина като процедура за подмладяване и освежаване на вашата кожа, битка с оплешивяването, намаляване и изглаждане на целулита, отърваване от мазнинни излишъци в зони с проблеми от вашето тяло и т.н. Смисълът на мезотерапията и безспорните облаги, които тази практика носи на клиентите, скоростно разширяват безупречната ѝ репутация. Не след дълго тази популярност преминава държавни граници и се настанява в много европейски страни. За да се стигне до днес, когато вече мезотерапията е често избирана процедура за усъвършенстване на кожата по цялата планета. Сигурните прекрасни постижения, отсъствието на каквато и да е болка и странични неприятности при извършване на процедурата, правят мезотерапията неразривно свързана с бъдещото развитие на медицината за разкрасяване.

Повече за  мезотерапия 5
Повече за мезотерапия

Какви са качествата на мезотерапията?

При положение че научихме почти всички от употребите на мезотерапията, дойде време да преговорим и основните ѝ предимства за хората. Същите започват от сравнително нетрудната за слагане и незначителна откъм усещания техника на мезотерапията, и отговарят за перфектните постижения за кожата и външния вид на човека, гарантирани от нея. Ето накратко поради каква причина мезотерапията реално е идеалният избор за всеки:

1. Мезотерапия: процедура без болка – важното, което представлява мезотерапията, е вкарване витамини и разтвори с подхранващо действие в проблематични зони от лицето и тялото. Споменатата практика е доста лесна за осъществяване и едновременно напълно обикновена за клиента. Това е и причината няма необходимост да се тревожите за появяване на сериозна болезненост или разни нежелани състояния заради мезотерапията. Единственото нещо, което може да усетите, е съвсем леко пробождане или парене в третираната зона.

2. Мезотерапия: липса на риск за организма – добавяме доста сериозно превъзходство на мезотерапията, за което може да сте напълно убедени. Мезотерапията не се асоциира с никакви опасни странични ефекти или опасности за здравето ни. Хиалуроновата киселина, витамините и като цяло всички подхранващи вещества, необходими за мезотерапията, са безопасни за човешкия организъм и се приемат безпроблемно от него. Затова има малък шанс от проява на алергични реакции и други подобни неискани резултати.

3. Мезотерапия: потребност – естествено, потребността е най-необходимият плюс за съвременната процедура в козметиката. Бъдете спокойни, че мезотерапията ще ви донесе удовлетворение. Процедурата по мезотерапия представлява целесъобразна мярка за справяне с какви ли не кожни неприятности – тръгвайки от нейното стареене и загуба на пластичност, и стигайки до пъпки, поява на цветни петна. Освен това, мезотерапията върши отлична работа по отношение топене на излишните килограми и подобряване на формата и положението на определени области от всяко тяло. Без значение дали се има предвид лицето и кожата или пък каквито и да било части от тялото, мезотерапията дава пълна гаранция за високи и смислени последствия.

4. Мезотерапия: още облаги – както обяснихме в глава „Мезотерапия – основни качества и употреби“, мезотерапията е ефикасна за телата ни в доста посоки. Затпваподлагайки се на мезотерапия за премахване на зачервяване и различни петна, вие ще имате и различни благоприятни резултати. Вече знаете, мезотерапията спомага за доброто кръвообращение към работената зона. Също така, е възможно още мезотерапията да бъде от помощ съдейства за лекуването на болезнени състояния и мускулни схващания в тази област. Доверявайки се на мезотерапията, вие тръгвате към достигането до издържливо, релефно и хармонично тяло.

5. Мезотерапия: резултати за дълго време – най-често следствията от мезотерапията са видими в минимален срок седем-осем дни след първата манипулация. Имайки предвид проблема, който се третира, се извършват една или две посещения за мезотерапия на година. Като всяка от тези процедури по мезотерапия е съпътствана от поддържащи терапии през определен период от време. Мезотерапията обещава видимо дълготрайни резултати за цялостния вид на кожата. За да постигнете това вие трябва да положите усилия. Дълготрайните успехи от мезотерапията вървят със съблюдаванена хранителен режим и водене на здравословен начин на живот от клиента. Ето защо препоръчваме да сте винаги сериозни към здравословното ви състояние, за да получите истински максимална ефикасност от мезотерапията като манипулация.

Видове мезотерапия 6
Видове мезотерапия

Каква роля изпълнява хиалуроновото вещество в мезотерапията?

Както вече споменахме в текста, наред с всички витамини и полезни вещества, в мезотерапията се използва и хиалуроново вещество. Същата се явява безспорно подходящ избор не само за мезотерапията, а също и за всякакви техники в козметичната индустрия. Налице са немалко причини за това. За начало, хиалуронът е съвършено естествена съставка, синтезирана от човешкия организъм при нормални обстоятелства. Освен всичко същата разполага с съществени качества относно поддържане на хидратирането на кожата, завишаване на нейната еластичност и забавяне на застаряването. Припомнете си основните особености на хиалуроновото вещество, превръщащи нейното ползване в мезотерапията така удобно за хората:

1. Безопасна никой човек – хиалуроновата киселина се счита за съставка, която се синтезира в телата ни. Това прави нейното инжектиране заради мезотерапията категорично защитено. Хиалуроновата киселина се асимилира особено леко от организма и не причинява никакви тежки алергии или някакви други последствия. А защо реално/ Но всъщност защо е нужно на всеки човек поставянето на хиалуронова киселина чрез мезотерапия или други козметични процедури? Факт е, че с остаряването процесът на образуване на хиалуроново вещество, за който ви разказахме, осезаемо отслабва. Това пречи на външния вид, здравината и влажността на кожата. Добиването на повече хиалуроново вещество чрез мезотерапията помага за задържане на младостта на кожата и изличаване на различни несъвършенства на кожата.

2. Навременни и реални следствия – използването на киселината с хиалурон в мезотерапията и разните козметични процедури носи скоростни и реални следствия за клиента по отношение качеството на третираната кожа. Същите навременни и ефикасни постижения се случват при разнообразни използвания на киселината с хиалурон в това отношение. При положение че става въпрос за крайно подобряване на кожата, по-доброто ѝ хидратиране или пък отстраняване на неизбежните знаци на времето, киселината с хиалурон ще ви свърши отлична работа. Точно тези характеристики на хиалуроновата киселина я правят така желана и прилагана в сеансите по мезотерапия. Бъдете сигурни, че мезотерапията с хиалуроново вещество ще ви осигури исканите следствия и ще поднови значително състоянието и външния вид на кожата.

3. Удължаване на добрия ефект – поредно много важно качество на хиалуронът, каращо я да бъде силно удобна за мезотерапия и разни козметични манипулации. Доброто действие на хиалуронът по отношение на човешката кожа трае за особено дълго време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След завършването на споменатото време, съвсем спокойно може да се реализира допълнителна практика по мезотерапия или всякаква козметична сесия с наличие на хиалурон, за да се пази усиленият и хубав вид на нашата кожа.

4. Бързо и неусетно инжектиране – за финал, процесът по слагане на хиалуроновата киселинна субстанция в тялото ни е доста прост и едновремнно безболезнен за клиентите. Най-често той продължава в най-много четвърт час. Без значение дали се има предвид мезотерапия, филъри за лице или разнообразни сесии със специалното участие на хиалурон, няма наличност на сериозна болка или неприятни усещания за клиентите. Както разбрахте, просто може да чувствате леко боцкане или чувство на затопляне на третираното място. Тези последствия логично приключват бързо след края на манипулацията.

В Мезотерапия ЕООД ще сте съвсем сигурни в ефикасността и безопасността на прилаганите манипулации по мезотерапия. Професионалистите ни са с доказана квалификация и солидна подготовка в този бранш, а продуктите, които използваме за мезотерапията, са изключително от най-високо качество. Доверете се на Мезотерапия ЕООД и ще имате отлични последствия за 918/ що се отнася до хубавия и качествен външен вид!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Изберете мезотерапия 7
Изберете мезотерапия
Полезно за мезотерапия 8
Полезно за мезотерапия
Оферти за мезотерапия 9
Оферти за мезотерапия

Действително ли процедурите по мезотерапия са безболезнени?
Мезотерапия – основни признаци и приспособления
Най-важните въпроси относно мезотерапията
Какви са рисковете за прилагане на мезотерапия?
Каква е историята на мезотерапията
Какви са качествата на мезотерапията?
Каква роля изпълнява хиалуроновото вещество в мезотерапията?

Вашият коментар