Всъщност за какво служат мотофрезите?

Всъщност за какво служат мотофрезите?

Мотофрези наричани още мотокултиватори са земеделски машини , използващи се за разрохкване на вече изорана почва. Този тип действие може да се нарече още фрезоване и при него на практика останалите все още едри буци се надробяват на много по-малки парчета . По настоящем мотофрези се използват както в големи земеделски полета, така и в домашни градини и дворове . В следващите абзаци на статията ще ви запознаем с най-необходимото за класификацията им и характерните детайли на конкретните разновидности от определената серия . Като прибавка, ще бъдат изведени необходимите елементи , които е нужно да се имат на ум при закупуването на удачни и подходящи мотофрези.

Поради какви причини са подходящи мотофрези – задвижвани от двигател с вътрешно горене

Множество уреди , работещи посредством двигател с вътрешно горене, пък са идеални за по-пространни обработваеми земи . Липсата на нужда от захранващ кабел при този вид води и до отпадане на ограниченията свързани с пространството във връзка с експлоатацията им. Сдобивайки се с мотофрезa с двигател с вътрешно горене, имате шанс за слагане на още един инвентар, като например помпа за пръскане, плуг, браздир, картофовадачи и т.н.

В кои моменти се използват малки модели мотофрези

Имат се предвид мотофрези, с работна ширина попадаща в границите между 30 и 40 см. Пространствата , на които в повечето ситуации се ползват малките мотофрези, са алеи с цветя , алеи с цветя и пространства със посадени малки дръвчета. В продажба се предлагат предложения от този тип с електрически и двутактови двигатели.

Огромно разнообразие от мотофрези 1
Огромно разнообразие от мотофрези

При нас ще ще ви бъде представен широко разнообразие на мотофрези

В Мотофрези ООД сте свободни да избирате сред много марки и модели мотофрези. Тук влизат големи, средни и големи , такива с електрически двигател или пък с двигател с вътрешно горене. Богатата и разновидна палитра от мотофрези, предлагани в Мотофрези ООД, ще ви позволи да откриете най-точния и удачен продукт за вашите нужди и изисквания.

Скоростна доставна дейност на закупените – мотофрези

Доставката на мотофрези и каквито и да е било други предложения от брошурата на Мотофрези ООД изпъкват с максимална коректност и бързина . Редовно те се извършват по време на 1 делничен ден. Конкретно за мотофрезите би било от полза първоначално да се договорите за стойността на транспорта , понеже тя може да се получи ненужно голяма за доставки до малки населени места, до които куриерите нямат регулярни посещения. По-скоро ви препоръчваме да избере доставката да стане до офис на куриер, откъдето може да се вземе . Разликата в цената би могло да стане доста голяма.

Видове мотофрези 2
Видове мотофрези

Фактори по време на избор на мотофреза

Съществуват няколко главни компонента , на които е задължително да се вложи внимание при избора на продукт от категория „Мотофреза“. Измежду нужните фактори са ширината на обработваемата земя , която искате да третирате , също и наличието на инвентар към уреда . Прочетете съществено важната представа от знания във връзка с факторите :

– квадратура на земеделската земя – реално площта на земеделската площ е едно от началните елементи , които се имат предвид спирайки се на мотофреза. Неизбежно е значимо дали ще използвате мотофрезата конкретно в вилния двор и градината си или пък се нуждаете от нея и за други по-пространствени като квадратура земеделски земи . В първия случай можете да си позволите да посочите мотофреза изискваща по-малка мощност и работна ширина, когато във вторият е задължително продуктът да се причислява към по-високите класове . В повечето варианти по-обемните мотофрези имат качествата напълно успешно и с резултативност да извършват функционалността на малките такива, само че обърнатият процес е трудно постижим .

– наличие на инвентар – наличието на инвентар към мотофрезата е следващ аспект , на който е добре да отделите размисъл. Вероятно малките мотофрези и видовете с електрически двигател не са пригодни за добавяне на прикачен инвентар, а имат ограничения главно в разрохкването на почвата . При условие, че искате към новата ви мотофреза да прикачвате плуг за оране, ремарке и т.н., купете вид , с опция да ви създаде подобна опция. Такива са по-мощните мотофрези или мотоблоци. Проверете дали към въпросния модел има опция да се постави инвентар.

– брой скорости – и не на последен план, броят скорости, които притежава уредът, също е от сериозно значение за резултата на работата ви с него. При условие, че използвате мотофрезата за редица видове действия, то ви съветваме да предпочетете уред с повече скорости. Бавните скорости ще ви позволят например да извършвате бразденето по-детайлно , както и да транспортирате своята земеделска реколта.

Вижте каталога ни с мотофрези 3
Вижте каталога ни с мотофрези

При какви обстоятелства е за предпочитане да работите с големи мотофрези

Масовото название на фрезата, характерна за тази разновидност, е мотоблок. Мотофреза, поддържаща работна ширина е над 100 см. Към големите мотофрези е налична опция да се прикачат различен тип приспособления, като евентуално плуг за оране или пък ремарке.

Варианти мотофрези според функционалната им ширина

Вземайки работната ширина като съображение, можете да узнаете дори по-ясно и изрядно каква мотофреза е характерна за необходимостите и изискванията ви . Базирайки се на тази идея се разделят три разновидности мотофрези – малки, средни и големи. Можете да получите информация за спецификите и характерните черти на всяка една от предлаганите типове мотофрези:

Намерете мотофрези 4
Намерете мотофрези

Мотофрези и още идеи за дома и градината

Не пропускайте да видите и другите части в магазина ни като:

резачки
винтоверт
ъглошлайф
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Голямо разнообразие от мотофрези 5
Голямо разнообразие от мотофрези
Видове мотофрези 6
Видове мотофрези
Огромно разнообразие от мотофрези 7
Огромно разнообразие от мотофрези
Вижте нашите мотофрези 8
Вижте нашите мотофрези
Качествени мотофрези 9
Качествени мотофрези
Оферти за  мотофрези 10
Оферти за мотофрези

Поради какви причини са подходящи мотофрези – задвижвани от двигател с вътрешно горене
В кои моменти се използват малки модели мотофрези
При нас ще ще ви бъде представен широко разнообразие на мотофрези
Фактори по време на избор на мотофреза
При какви обстоятелства е за предпочитане да работите с големи мотофрези
Варианти мотофрези според функционалната им ширина
Мотофрези и още идеи за дома и градината

Вашият коментар